Ik ga al eens graag naar de sauna. Het is dan altijd heerlijk genieten van de warmte en de lekkere geuren. De typische geur van de Hammam kun je nu ook zalig thuis genieten. RITUALS heeft nu een HAMMAM Delight gamma en is verkrijgbaar in een doucheschuim en bijhorende bodylotion.

Je eigen Hammam thuis

Tover je eigen badkamer om in een echte Hammam. De RITUALS Hammam Delight combineert de aromatische en revitaliserende eigenschappen van verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. Gewoon wat gel in je hand en vanaf het in contact komt met water verandert de gel in een zalig ruikende en zachte schuim.

De bijhorende bodylotion heeft dezelfde verfrissende geur van Eucalyptus en Rozemarijn. Spark of Hammam van RITUALS revitaliseert je huid en maakt het heerlijk soepel. De huid neemt de bodylotion makkelijk op en geeft dus geen vettig en plakkerig gevoel. Wat voor mij heel belangrijk is, omdat ik dat haat! En zo ruik je lekker een hele dag naar die ontspannende en zalige sauna!

Je kan RITUALS makkelijk online bestellen:

De doucheschuim kan je hier bestellen en de bodylotion hier. De doucheschuim betaal je 8,00 euro (voor 200 ml) en de bodylotion 12,50 euro (250 ml).

RITUALS Hammam Delight doucheschuim RITUALS Hammam Delight bodylotion

 

You May Also Like

Geef een reactie