Zelf ga ik wel eens graag shoppen. Maar ik kan me voorstellen dat er single papa’s zijn die er een hekel aan hebben om voor zichzelf te gaan shoppen. Vaak omdat ze gewoon niet weten welke winkels ze moeten binnengaan, wat er mode is of welke maat ze hebben! Laat staan dat ze weten welke stijl ze eigenlijk graag zien en hoe ze zich het beste kleden. Een personal shopper zou hier wonderen kunnen doen. Maar wat gaat dat kosten?! NIETS. Want bij The Cloakroom heb je een gratis personal shopper. Ik deed de test en bestelde al 2 keer een box vol kleding, samengesteld door mijn personal shopper Ellen. Een review:

Eenvoudig en snel inschrijven

Via de website van The Cloakroom kun je je snel en vlot inschrijven. Je moet een stijlsessie doorlopen waarbij je in 10 stappen je persoonlijke voorkeuren kan ingeven. Heb je liever T-shirts met ronde hals ipv V-hals? Wil je enkel slim jeans? Draag je het liefst wollen truien? En zweer je trouw aan sneakers? Je kan het allemaal aangeven. Als je de 10 stappen hebt doorlopen, rest er enkel nog de registratie te vervolledigen met je contactgegevens door in te loggen met je Facebook account. Heb je geen Facebook, dan kun je ook je gegevens gewoon ingeven.

The Cloakroom

Personal shopper van The Cloakroom

En alsof dit nog niet genoeg is, kun je ook aangeven wanneer de personal shopper je mag telefoneren om je stijlkeuze nog eens persoonlijk te overlopen en te bespreken. Altijd handig als je iets speciaals zoekt dat je niet kon aangeven in de stijlsessie tijdens de registratie. Als alles duidelijk is voor je personal shopper, gaat hij/zij aan de slag met het uitkiezen van leuke outfits op basis van jouw voorkeuren en smaak. Enkele dagen later ontvang je dan de Cloakroom Box bij je thuis. Mijn personal shopper is Ellen en ze stak er zelfs een briefje bij. 🙂

14341829_10208765817916490_619148588_n 14341718_10208765817676484_363042367_n

The box

Het is altijd spannend om te ontdekken welke kledingstukken de personal shopper voor je heeft uitgekozen. Ik kies altijd voor de trendy box. Daar zitten 2 complete outfits in. Gaande van verschillende t-shirts, truien, broeken tot zelfs sneakers. Je kan rustig thuis passen en proberen. En wat niet mooi is, stuur je gewoon gratis terug. In de box zit een formulier waarop je kunt aanduiden welke items je neemt en welke niet. Bij die je niet neemt, geef je aan waarom je ze terug wil sturen: te groot, te klein, niet mooi,…

14365301_10208765648752261_1399334015_n

 

Gratis terugsturen

De kleding die je niet leuk vond, steek je gewoon terug in de box, samen met het retourneringsformulier. De doos is voorzien van een kleefstrook waardoor je de doos makkelijk terug kunt afsluiten. Terugsturen is volledig gratis, maar moet wel binnen de 7 dagen na ontvangst van de box gebeuren. Het retourneren gaat via PostNL of Bpost en daarvoor moet je zelf niet veel doen: gewoon de bijgeleverde Bpost of PostNL label op de doos kleven en naar het postkantoor brengen. Als The Cloakroom de doos terug ontvangen heeft ontvang je hiervan een mailtje met daarbij de factuur voor de items die je hebt bijgehouden.

Conclusie

Super handig om op geregelde tijdstippen leuke nieuwe outfits, aangepast aan het seizoen, te kunnen kopen zonder al te veel moeite te moeten doen. Je geeft zelf aan om de hoeveel tijd je een box wenst te ontvangen: elke maand, om de 2 of 3 maanden. Is het allemaal maar niks wat er in de box zit? Dan stuur je gewoon alles gratis terug. Je hebt dus eigenlijk echt niets te verliezen. De leuke dingen hou je bij en betaal je achteraf. De prijzen zijn trouwens net hetzelfde als wat je in de winkel zou betalen voor de bekende merken. Nadat je de box hebt teruggestuurd, neemt je personal shopper terug telefonisch contact met je op om te bespreken waarom je precies de items hebt teruggestuurd en wat er eventueel bij de volgende box beter kan. Dit verhoogt de persoonlijke betrokkenheid en geeft vertrouwen.

Eén minpuntje:

De betaling gebeurt niet automatisch via PayPal of VISA. Gelukkig hebben ze op hun website een makkelijke betalingsmodule, maar je moet de betaling dus telkens zelf uitvoeren. Een automatische betaling via PayPal of VISA waarvoor je bij de registratie toelating geeft, zou echt wel handiger zijn.

 

Ondertussen zit ik al op mijn derde Cloakroom box te wachten en ben razend benieuwd naar wat Ellen deze keer voor me geshopt heeft!

Website:  www.thecloakroom.be

The Cloakroom

You May Also Like

Geef een reactie