De nieuwe geur van Calvin Klein: CK2

Ik gebruik al jaren de gekende CK One van Calvin Klein. Heel eventjes heb ik een zijsprongetje gemaakt toen de CK Be uitkwam, maar de CK One bleef toch één van mijn favoriete geuren. Onlangs moest ik nog eens het vliegtuig nemen en traditioneel als ik ben, ga ik dan steevast de parfumshop binnen. De taxfree zal daar wel voor iets tussen zitten. En het feit dat mijn 100ml flesje CK One bijna op was, ook waarschijnlijk. Opzoek naar de CK One sprong de nieuwe CK2 in het oog. Onmiddellijk eens testen dus. De geur kwam me bekend voor, hij doet me op één of andere manier sterk denken aan Clinique Happy for men. Een geurtje waar ik ook lang fan van was. Maar goed, CK2 is het dan toch geworden.

Wat zegt Calvin Klein zelf over CK2?

“CK2 belichaamt de sensatie van het leven, de diversiteit aan connecties tussen twee mensen. Twee individuen, gedefinieerd door wie ze zijn, niet door wat ze zijn. Een gender free geur voor een man of voor een vrouw, zonder vooroordelen, om een ervaring te creëren die gedeeld kan worden in liefde, lust en vriendschap. We komen bij elkaar, los van stereotypen, zonder concessies. Een ontluikende connectie tussen 2 mensen, met alle verschillen die onze connecties verrijken en definiëren wat ons, ons maakt. Het leven is beter wanneer we 2 zijn.”

“Twee individuen, gedefinieerd door wie ze zijn” Inderdaad CK2 is een unisex geurtje. Een subtiele geur voor zowel mannen als vrouwen. Subtiel is ook de verpakking en het flesje. Helemaal transparant en dat bevestigd ook de fijne lichte geur. Calvin Klein zegt zelf dat het een geurtje is met urban en stoere twist en dat kan ik alleen maar beamen. En hiermee richt CK zich op de iets meer avontuurlijke man en vrouw. Parfumeur Pascal Gaurin is de man achter dit geurtje en gebruikte Wasabi, Mandarijn, Viooltjesblad en Peer als Topnoten; hartnoten zijn Kiezels, Orris wortel (Iris Germanica), Roos, Pioenroos en Hedione en ten slotte als basisnoten Vetiver, Sandelhout, Wierook en White Musk. Hoofdakkoorden: houtachtig, ozonisch, citrusvruchten, groen, aquatisch.

Ik ben fan

Blij dat Calvin Klein nog eens een nieuwe geur uitgebracht heeft. Mede doordat de geur redelijk snel vervliegt en er dan de iets sterkere, kruidige geur na blijft hangen past deze perfect bij mij. En zoals ik al zei, het geurtje komt me bekend voor waardoor hij voor mij persoonlijk al snel heel vertrouwd aanvoelde. Het is een frisse aanrader voor de mannen die deze zomer graag actief zijn en toch fleurig en geurig voor de dag komen!

Prijzen

Calvin Klein CK2 eau de toilette 30 ml – € 39,94
Calvin Klein CK2 eau de toilette 50 ml – € 49,94
Calvin Klein CK2 eau de toilette 100 ml – € 69,94
Calvin Klein CK2 shower gel 200 ml – € 20,56
Calvin Klein CK2 body lotion 200 ml – € 25,00
Calvin Klein CK2 deodorant 75 gr – € 18,33

You May Also Like

Geef een reactie