Beyond Rad is het nieuwe kledingmerk van Bart Kuykens. Bart wie? Bart is eigenaar van Streetcasting, een succesvol castingbureau met kantoren in Antwerpen, Brussel, Amsterdam en Düsseldorf. Maar naast zaakvoerder is Bart vooral ook een fervent Porsche liefhebber. En het is uit de liefde voor fashion, de vierwieler én de tweewieler dat het kleding merk Beyond Rad is ontstaan. En wat voor mij persoonlijk nog meer meespeelt, is dat Bart ook single dad is!

Live in the fast lane

De filosofie van Beyond Rad: we leven allemaal maar 1 keer. Geniet er met volle teugen van! Leven tegen 200 km/u en niet alleen in de auto of op de motor. Nee, we halen het onderste uit de kan, elke dag. Onze dromen achterna jagen. Je doelen elke keer weer net ietsje verder leggen. Beyond Rad helpt je om telkens weer een stapje verder te gaan en je verwachtingen te overtreffen.

beyond-rad2

Beyond Rad: James Dean meets Mad Max

Beyond Rad staat voor unieke, stoere kleding van hoge kwaliteit en op maat gemaakte collector items. De kledinglijn ademt een sfeer van stijlvolle traditie. Een rijke mix van trendy design en ruige esthetiek. James Dean meets Mad Max.

Race inspired concept store

Beyond Rad is enkel online te bestellen op www.beyond-rad.com
De collectie omvat caps, sweaters, T-shirts, gloves en watches. En dit voor zowel heren als dames. Naast de kledinglijn is Bart ook nog volop bezig met het ontwerpen en produceren van custom items zoals key fobs, Shift knobs, Grill Badges en Steering wheels.

More info:  FACEBOOK en INSTAGRAM

You May Also Like

Geef een reactie